Het is even geleden dat er een nieuwsbericht is geplaatst, maar dat heeft alles te maken met de drukke bezigheden van onze webmaster.

We zitten inmiddels al weer in de maand maart, wat gaat dat toch razend snel. De drukke periode voor de vereniging staat alweer bijna voor de deur. De aanvragen voor avondvierdaagsen en optredens voor de Krinkie Bloazers stromen binnen, dus dat is goed nieuws! Want daar doen we het toch allemaal voor. Voor een volledig overzicht van onze optredens, check onze agenda. Ondertussen zijn we druk bezig met het instuderen voor ons Lenteconcert op 24 mei a.s. Het belooft een mooi concert te worden met mooie muziek en leuke shows.

Ook de malletband heeft nog een bijzondere activiteit in haar agenda staan. Ze doen namelijk mee in de toneelvoorstelling Julius Caesar van Het Zuidelijk Toneel. Ze gaan naar Theater Geert Teis in Stadskanaal en naar de Stadsschouwburg in Groningen. De malletband zal tijdens de voorstelling twee keer acte de précense geven. Erg spannend allemaal! Meer informatie over de voorstelling: klik hier.

Onze malletband heeft trouwens sinds 1 februari een nieuwe instructeur in de persoon van Albert Hoven. Als u op malletband – algemeen klikt, dan kunt u zien wie hij is.

Deze site zal binnenkort worden vervangen voor een nieuwe site met een nieuwe frisse look. Bent u nieuwsgierig? Kom dan zeker regelmatig kijken of de nieuwe site al online is.