Vrijdagavond 9 december hield onze muziekvereniging voor de tweede keer een kerstmarkt. Ondanks het slechte weer van vorig jaar, hadden we er toch allemaal een goed gevoel aan overgehouden.
 
Daarom besloten we om dit jaar weer een kerstmarkt te houden.
 
De voorbereidingen waren al begonnen met het bakken van kniepertjes. Familie Beuling, bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie ruimte.
 
Ook Stieneke heeft met hulp weer veel tijd besteed aan het maken van mooie kerstbakjes en kransen. Top!
 
Ook dit jaar zaten de weergoden ons helaas niet mee. Was de novembermaand enorm droog? Nou, in december kwam alles er nog even uitzetten inclusief een herfststorm.
 
Mooi vooruitzicht dus. Daarom werd besloten om de kerstmarkt (behalve het bakken van de spekkedikken en hamburgers) te verplaatsen naar binnen. Helaas zou de streetband niet optreden, want dit zou toch wel erg hard zijn binnen.
 
Vrijdagmiddag rond half drie begonnen we met het opbouwen van de kramen. Er zijn dit jaar mooie marktkramen ter beschikking gesteld via een lid van onze vereniging. Deze werden voorzien van sfeervolle verlichting.
 
We hadden dit jaar een aantal nieuwe onderdelen onze kerstmarkt. Zo waren er binnen kramen voor:
– kerststukjes en kerstkransen
– sjalen 
– kaarten van Heleen Hogenboom
– zeepjes en sieraden van Hobby Magic – kleding van Wichter Mode
– verkoop van kniepertjes, banketstaven en speculaas
– verkoop van koffie, warme chocolademelk met slagroom en glühwein
 
Buiten stonden twee partytenten voor:
– broodjes hamburger speciaal
– spekkedikken
 
Ook de vuurkorven werden weer tot grote warmte gestookt door de heren Beuker en Haak. 
 
Om zes uur begon de kerstmarkt en deze werd direct al goed bezocht. Tot negen uur was het een gezellige drukte in ons repetitiegebouw.
 
Ook zijn er vele leden langs geweest, die van de gelegenheid gebruik maakten om gezellig met elkaar bij te kletsen onder het genot van koffie, chocolademelk of glühwein.
 
Wat ons betreft zien we u volgend jaar weer !!
Kerstmarkt 2011