Het jaar is alweer 3 maanden onderweg en we gaan de mooie, warme temperaturen tegemoet. Tijd voor een update.

De afgelopen maanden was er niet zo heel veel te melden, daarom was het ook iets stil op de website. Uiteraard wordt de agenda altijd bijgehouden, zodat u in elk geval op de hoogte bent van onze activiteiten.
Inmiddels hebben we de eerste optredens alweer achter de rug. Onze majorettes bezochten alweer een aantal concoursen en de Krinkie Bloazers hebben hun eerste twee optredens ook alweer achter de rug.

Verder zijn we bezig met de repetities voor ons Lenteconcert. Deze is op 28 mei a.s. De muziekstukken beginnen al redelijk vorm te krijgen en ook de majorettes zijn druk bezig om alle dansen en oefeningen goed uit te kunnen voeren. Het belooft een leuke avond te worden!

Tot slot kunnen we u melden dat we een jeugdcommissie hebben samengesteld. Deze commissie gaat bekijken hoe we de jeugd naar onze vereniging kunnen krijgen. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Maar wellicht zegt u als bezoeker van onze website: goh, het lijkt me best leuk om muziek te maken. Of wellicht heeft u altijd al gespeeld en wilt u weer opnieuw beginnen.
Informeert u dan ook eens naar de mogelijkheden. Want muziek maken is goed voor een mens, het is gezellig en het maakt je volgens de wetenschappers zelfs slim!
We zien u graag op een repetitieavond.

Nieuws