logo doelshoppen

In de tijd van internetshoppen is doelshoppen een eenvoudige manier om onze muziekvereniging te steunen.

Wat is doelshoppen?

Doelshoppen is shoppen op het web waarbij een deel van jouw besteding gespaard wordt voor jouw favoriete goede doel. Er zijn veel goede doelen en sportclubs waaruit je kunt kiezen. Zo ook onze eigen club! Natuurlijk hopen wij dat je bij aankopen op het web dit voortaan wilt doen via doelshoppen.nl. Dit kan supersnel via de link hieronder. Je hoeft vervolgens alleen de shop te kiezen waar je wilt kopen en je steunt automatisch onze club! Het kost je echt niets meer, je betaalt exact dezelfde prijs als wanneer je rechtstreeks via de shop bestelt. Je hoeft er zelfs niet voor in te loggen of jezelf op een andere wijze bekend te maken. (Ben je benieuwd naar het gespaarde saldo voor de club dan moet je je wel even registreren.)

Hoe werkt het?

  1. Klik op onderstaande link. Je gaat rechtstreeks naar doelshoppen.nl voor het goede doel “Muziekvereniging Crescendo Stadskanaal”. https://www.doelshoppen.nl/?doel_id=15549
  2. Kies de shop waar je je aankopen wilt doen. Dit kan door de shopcategorie te kiezen of de winkel op de site te zoeken waarbij je je aankopen wilt doen. Je gaat dan via de link naar de website van de winkel waar je je aankopen wilt doen.
  3. Het geld dat je besteed wordt geregistreerd en er gaat automatisch een deel naar onze vereniging zonder extra kosten.
  4. Je hoeft je niet te registreren als lid op doelshoppen.nl. Doe je dit wel, dan kun je zien wat je bij elkaar hebt gespaard voor Crescendo en maak je gebruik van extra voordelen.

Een uitleg over doelshoppen kun je zien in dit youtube filmpje.

Kortom, aan alle leden en aan iedereen die Crescendo wil steunen:

Maak voor je internetaankopen gebruik van doelshoppen.nl en steun onze muziekvereniging. De meest eenvoudige manier om de vereniging te sponsoren zonder dat het je zelf extra geld kost.

Namens Muziekvereniging Crescendo bedankt voor je steun!