Ons traditionele Lenteconcert werd dit jaar gehouden op 20 mei. De hele vereniging heeft zich deze avond gepresenteerd met een prachtig programma.

De harmonie had voor deze avond een swingprogramma ingestuurd. Een hele uitdaging voor vele muzikanten. Er werden nummers gespeeld van o.a. Michael Bublé en Bert Kaempfert, er werd een swingende rondgang gemaakt door Europa en het Wilhelmus werd ten gehore gebracht in een bijzondere swinguitvoering.

De malletband bracht stukken van o.a. Passenger, Jason Mraz en Robbie Williams. En er werd een swingende samba gespeeld, waarbij het publiek maar nauwelijks op de stoel kon blijven zitten. Voor onze leerling Luuk was het een spannende avond. Hij had de hoofdrol op de drums in het stuk “Power Hit!” en hij deed dit geweldig!!

De majorettes hadden mooie shows ingestudeerd op muziek van o.a. Nena, Marco Borsato en Guus Meeuwis. Ook lieten de meiden zien waar ze de rest van het jaar altijd druk mee bezig zijn, namelijk deelnemen aan wedstrijden. We mochten genieten van een mix van deze vele wedstrijdshows.

Tot slot kunnen we nog vertellen dat we dit jaar twee jubilarissen in ons midden hadden.

Johan Wijnands en Mariska Wolfs zijn beide al 25 jaar aan onze vereniging verbonden. Dit werd uiteraard beloond met een insigne, een oorkonde en een mooie bos bloemen.

Het was al met al een mooie avond waar we met een goed gevoel op terug kijken.

Lenteconcert 2017-jubilarissen

(Hiernaast ziet u onze jubilarissen. Helaas hebben we verder geen foto’s van deze avond.)