Een verslag van Anita.

Gisteren hadden enkele dames van het twirlteam van muziekvereniging Crescendo een wedstrijd in Almere.
Het was dus voor Amber, Danique, Anouk, Minou en hun trainster Christa vroeg opstaan. En laten we de moeders van de dames niet vergeten ☺.
Om 6.45 uur werd er vanuit Stadskanaal vertrokken naar Almere, rond 9.00 uur werden de auto’s daar geparkeerd en konden de dames met in-trainen beginnen en de chauffeurs konden aan de koffie.


Minou startte deze wedstrijd met haar 2 baton solo bij de senior novice.
Door een foutje van de organisatie moest haar 1 baton solo bij de senior beginners er direct achteraan.
Ze heeft na afloop van haar 2 baton optreden 1 van haar batons aan Christa gegeven en is weer de vloer op gegaan voor haar 1 baton. De jury heeft haar een compliment gegeven voor haar actie.
Voor haar 2 baton heeft ze de gouden medaille en promotie mee naar huis mogen nemen. Promotie houdt in dat ze een niveau om hoog gaat.
Op de 1 baton heeft ze een persoonlijke nieuwe hoogste score behaald.


Amber kwam de vloer op met haar 1 baton bij de junior beginners en heeft een mooi optreden laten zien die haar de zilveren medaille opleverde.
Vele uren later, in de middag, moest ze ook nog als laatste van de dames haar dance solo bij de junior beginners uitvoeren. Dit optreden zag er ook zeer goed uit.


Danique kwam deze wedstrijd ook op de vloer met haar 1 baton maar dan bij de senior novice, het was de tweede keer dat ze deze routine uitvoerde en ze is met sprongen vooruit gegaan!
Uiteindelijk is zij huiswaarts gegaan met de gouden medaille.


Anouk kwam uit als soliste bij de senior novice met haar dance. Ook zij is met een medaille, brons, huiswaarts gegaan.


Deze keer kwam er voor het eerst ook weer een team van Crescendo op de vloer, bestaande uit de 4 dames die ook als solist mee deden.
Met veel bloed, zweet en tranen is er een mooie routine ingestudeerd en deze werd vandaag voor het eerst aan de jury getoond.
Na het optreden bleek wel dat er nog vele puntjes op de i gezet moeten worden. Maar tot ieders verbazing zijn de dames met dit optreden 3e geworden met een score van 65.4.
De verbazing bij de 4 dames en Christa was wel het heftigste.


Bij vertrek om 18.00 naar Stadskanaal en Gasselternijveen heb ik mijn zonnebril opgedaan i.v.m. het vele bling bling dat mee huiswaarts ging, 2x goud, 1x zilver, 1x brons en brons voor het team.


Gefeliciteerd en bedankt Amber, Danique, Anouk en Minou voor de mooie optredens die we hebben gezien.
Christa bedankt voor alle uren die je in onze dames hebt gestoken en waarschijnlijk nog zal steken.

IMG-20190630-WA0006