Wij willen graag kinderen van scholen kennis laten maken met muziekactiviteiten. Hierbij willen wij een samenwerkingsverband aangaan met de scholen voor basisonderwijs, de muziekschool en de lokale harmonie/malletband. Om dit een succes te laten zijn, zijn we instrumenten nodig voor de jeugd.

Specsavers geeft graag iets terug aan de lokale gemeenschap. Daarom hebben we ons aangemeld voor de actie van Stichting Specsavers Steunt.
In de stemperiode kunt u 1 keer per dag, per e-mailadres (maximaal 20 stemmen per IP-adres) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailaderes in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op de bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt op dit doel worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingsmail meer.

Let op: het is mogelijk dat de bevestigingse-mail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voegt u info@stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl toe aan uw adresboek.

Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de ‘winnaar’. Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard.

specsavers-steunt