Het is alweer enige tijd geleden dat u een update heeft kunnen lezen op de website.
Maar ondertussen zijn we druk bezig met onze vereniging. 

Op 7 maart jl. werd in Almere het Nederlands Kampioenschap Parade en Exibition gehouden. Onze vereniging werd hierbij ook vertegenwoordigd.
Annemieke Munneke en Ilse Beuker behaalden de 7e plaats in de categorie Duo Accessorie senior.
Christa Gersonius deed mee in de categorie Solo Accessorie senior. Christa werd Nederlands kampioen!! Ze zal Nederland vertegenwoordigen op het EK van 2 tot 4 oktober in Lignano Sabbiadoro in Italië.
Meiden, van harte gefeliciteerd!!

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie is bijna ten einde. Het is voor ons de eerste keer dat we hier aan meedoen en we zijn zeker niet ontevreden. We hebben momenteel 14318 munten verzameld en als je zo door de diverse tussenstanden loopt is dat absoluut geen slechte score! We zijn dan ook erg benieuwd naar het bedrag dat dit oplevert voor onze club. Het geld wordt besteed aan nieuwe trainingspakken voor onze majorettes. Spaart u nog 1,5 week met ons mee? Alvast bedankt!

Als u door onze agenda loopt kunt u zien dat deze lekker vol stroomt met diverse optredens. We timmeren dus lekker aan de weg en mogen veel optreden, daar doen we het toch voor.

Tot slot kunnen we u vertellen dat we druk bezig zijn met de voorbereidingen voor ons jubileumconcert op 30 mei a.s.
We kunnen u alvast verklappen dat Alex Vissering komt zingen met de harmonie. Het beloofd een hele mooie avond te worden.

Nieuws